KargoTurk ve Ticimax E-Ticaret Paketleri'nden İş Ortaklığı

KargoTurk ve Ticimax E-Ticaret Paketleri'nden İş Ortaklığı

KargoTurk Hakkında

Kargo taşımacılığına dar bir çerçeveden bakıldığında doküman ya da paketlerin iki nokta arasında taşınması düşünülebilinse de, KargoTurk hizmetlerine başladığı ilk günden bu yana gerek gönderici gerekse alıcı arasında maksimum düzeyde memnuniyet oluşturma ve özel ihtiyaçların herhangi bir kısıtlama ile karşılaşılmadan meydana getirilmesi gayesini taşımaktadır. Misyonu gereği hem müşterileri hem de çalışanları ile mutluluk, huzur ve güven ilişkisi içerisinde bulunmayı ilke edinen firmamız, bu özelliklerini ilerleyen yıllar içerisinde de sabit tutarak Türkiye ve dünyanın lider taşımacılık firmaları arasında yer alma vizyonunu taşımaktadır.

KargoTurk ve Ticimax E-Ticaret Paketleri’nin İş Ortaklığı

E-ticaret yapan firmalar için siparişlerin zamanında ve yüksek gönderim kalitesinde olması önemlidir. Kargo gönderim ücretlerinin bir maliyet yaratıyor olması bir çok E-ticaret firmasının karlılığını olumsuz yönde etkilemektedir.

Ticimax E-Ticaret Paketleri, E-ticaret firmalarının her siparişte maliyetlerini düşürebilmek ve daha karlı büyümelerini sağlamak için KargoTurk ile bir İş Birliği gerçekleştirmiştir. 

Bu iş birliği ile Ticimax E-Ticaret Paketleri'ni kullanan firmalar, siparişlerini KargoTurk’ün sunduğu avantajlı fiyatlarla müşterilerine gönderebiliyorlar. 

Kimler Faydalanabilir?

Ticimax E-Ticaret Paketleri'nden herhangi birini kullanarak e-ticaret yapan Ticimax müşterileri bu anlaşmadan yararlanabilir.